Home | Help | Site Map | Discl.  
 
 
SITE EduCen / EduCenTraffic :   WebDesign EduCen / EduCenTraffic         Werken aan Rendement

Startpagina
Doelgroepen
  » Partikulieren
  » Hulpverlening
  » Instructeurs-
          vervanging

Partners


Doelgroepen van   

EduCenTraffic verzorgt rijtrainingen en -opleidingen voor de rijbewijsbezitter. Dit geldt voor alle categorieėn, van de motor en auto tot vrachtwagen (met aanhangwagen) en bussen. Door onze ervaring in aangepaste opleidingen vallen ook hulpverleningsdiensten onder onze cliėnten.

De trainingen voor de gewone weggebruiker, dus ook de beroepsmatige chauffeur, zijn doelgericht op een betere verkeersdeelname, waardoor ongevallen en letsel worden voorkomen.
Verkeersdeelname wordt bewuster, veiliger en zo mogelijk gemakkelijker uit te voeren, De deelnemer weet door onze trainingen, eerder gevaar te herkennen en er eerder op in te spelen, waardoor het hele verkeersbeeld veiliger wordt.
Voor de brandweer, ambulance en politie, welke onder bijzondere omstandigheden moeten uitrukken, voor wanneer elke seconde telt, zijn trainingen voorhanden, die hun werk veiliger, vlotter en vooral ook meer werkbaar maken. Het gouden uur krijgt hierdoor meer waarde.


EduCenTraffic probeert u een zo goed mogelijk educatieve en informatieve kennis te verschaffen.
De onderstaande links geven u interessante informatie op verkeersgebied en regelgeving.

Min.van V&W | RDW | SWOV | CROW | NIWO


Wordt een nog betere chauffeur
Door onze trainingen, leert u eerder gevaar te herkennen en er eerder op in te spelen. Hierdoor kunt fouten van andere weggebruikers opvangen en moeiteloos uw verkeerstaak uitvoeren.
Uw kosten worden lager
Door uw aangeleerde vaardigheden past u uw rijstijl aan, aan de omgeving. Hierdoor haalt u meer rendement uit uw brandstof, bespaart op onderhoud, krijgt inzicht in het slijtageproces van uw voertuig en voorkomt onnodige schades.
Vertel uw beleving door
Uw belevenis van de training zal een ander inspireren, dezelfde kennis en ervaring op te doen.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
  Copyright EduCen / EduCenTraffic Januari 2009 -   Basic Template Supplied by: WebDesignHelper.co.uk