Home | Help | Site Map | Discl.  
 
 
SITE EduCen / EduCenTraffic :   WebDesign EduCen / EduCenTraffic         Werken aan Rendement

Startpagina
Doelgroepen
Instructeursverv.
  Ľ Opdrachtgevers
  Ľ Referenties

Partners


Instructeursvervanging van   

Voor rij- en verkeersscholen die een tijdelijk tekort aan instructeurs, of een tijdelijke overmatige aanloop van kandidaten hebben, biedt EduCenTraffic een instructeur aan, die dit kan opvangen.

De instructeur voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen, en nog een beetje meer. Hij/zij wordt jaarlijks geschoold en is op alle categorieŽn inzetbaar.

Tijdens de aanloop tot ontwikkeling van deze dienst, is een instructeur inzetbaar en zal in overleg met u, instructietaken overnemen. zodat uw rij- of verkeersschool-identiteit niet in het geding komt.


EduCenTraffic probeert u een zo goed mogelijk educatieve en informatieve kennis te verschaffen.
De onderstaande links geven u interessante informatie op verkeersgebied en regelgeving.

Min.van V&W | RDW | SWOV | CROW | NIWO


Rendement
Tijdens een overmatige aanloop van cursisten of een tekort aan instructeurs, hoeft uw rij-/verkeersschool geen inkomsten mis te lopen door niet gereden uren. Uw materieel blijft rijden en daardoor rendabel.
Kwaliteit
bieden bieden we, door onze inzetbare mensen op alle fronten bij de tijd te houden. Van instructiepas tot aanvullende trainingen zoals RIS, KGI (KNMV) HNR e.d. Dit doen we om ons sterk te maken voor onze taak en vakkundigheid.
Referenties
Wanneer u twijfelt aan de diensten van EduCen Traffic, verwijzen wij u naar de referenties in de linker kolom. Onze opdrachtgevers staan hier vermeld en hebben u iets te vertellen.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
  Copyright EduCen / EduCenTraffic Januari 2009 -   Basic Template Supplied by: WebDesignHelper.co.uk