Home | Help | Site Map | Discl.  
 
 
SITE EduCen / EduCenTraffic :   WebDesign EduCen / EduCenTraffic         Werken aan Rendement

Startpagina
Doelgroepen
Partikulieren
  » Rijvaardigheids-
          trainingen
  » Voertuig-
          beheersing
  » Het Nieuwe Rijden

Partners

voor Partikulieren  

EduCenTraffic verzorgt rijtrainingen voor de rijbewijsbezitter. Dit geldt voor alle categorieėn, van de motor en auto tot vrachtwagen (met aanhangwagen) en bussen.

De trainingen voor de gewone weggebruiker, dus ook de beroepsmatige chauffeur, zijn doelgericht op een betere verkeersdeelname, waardoor ongevallen kunnen worden voorkomen.
Verkeersdeelname wordt bewuster, veiliger en gemakkelijker uit te voeren, De deelnemer weet door onze trainingen, eerder gevaar te herkennen en er eerder op in te spelen, waardoor het hele verkeersbeeld veiliger wordt.


EduCenTraffic probeert u een zo goed mogelijk educatieve en informatieve kennis te verschaffen.
De onderstaande links geven u interessante informatie op verkeersgebied en regelgeving.

Min.van V&W | RDW | SWOV | CROW | NIWO


Waarom voor u
Kennis en vaardigheden zullen we moeten onderhouden. Zaken als een woning en een auto onderhouden we ook. dat is normaal. maar onze rijvaardigheid....
Bovendien is regelgeving de laatste 20 jaar gewijzigd en gezien de ontwikkeling van het wegennet en voertuigen zijn ook inzichten veranderd.
Onze ervaring
Het mist nagenoeg nooit, dat na elke training de opmerking wordt geplaatst, dat men "dit veel eerder had moeten doen", "waarom wist ik dit niet?" en nog een, "waarom wordt dit niet verplicht bij het halen van het rijbewijs?"
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
  Copyright EduCen / EduCenTraffic Januari 2009 -   Basic Template Supplied by: WebDesignHelper.co.uk